Tryouts/Prova på 5e Februari 2017

Äntligen kan DU testa att rulla med oss igen!

Är du nyfiken på vad det innebär att spela roller derby, vara domare eller official i vår förening? Vi behöver nya spelare men främst män och kvinnor som kan tänka sig bli domare eller matchpersonal.
Kom till vårt “prova på” tillfälle så berättar vi mer!

Vi ses den 5/2 kl 16:00 (2017) i Wenströmska hallen i Västerås.

Inga förkunskaper behövs!
Om du har en bra hjälm eller skydd hemma så kan du gärna ta med det, annars finns det saker att låna på plats. Vi finns där som stöd och svarar på dina frågor.

OBS, skriv din skostorlek i en kommentar på facebook eventent så blir det lättare för oss att hjälpa er!

Har du frågor kan du enkelt kontakta oss via eventet vår facebooksida.

https://www.facebook.com/events/234230947029695/

Hoppas vi ses!

Västerås Roller Derbys nya sponsor: Royal Arch Tattoo

Vi är otroligt glada och ärade att kunna presentera Royal Arch Tattoo som vår nya sponsor!

Royal Arch Tattoo etablerades 2011 och verksamma tatuerare idag är Frej Lind, Andreas Ramstedt, Michael Staade Keems, JJ och Lenny.

Royal Arch Tattoo är en mångsidig och centralt belägen studio, som behärskar alla tatueringsstilar och erbjuder en professionell miljö, med lugn och trevlig atmosfär i nyrenoverade och fräscha lokaler.

Vi ser fram emot ett långt partnerskap tillsammans med Royal Arch fyllt av gemensamma events (och säkert en hel del nya tatueringar för vår del). Vi kommer självklart också att bjuda våra nya sponsorer på rullskridskolektioner om de är sugna.

Ni som ska gå på lördagens Grande Finale: GLITTERFEST har möjlighet att bekanta er med Royal Arch Tattoo redan då. Frej Lind kommer att finnas på plats för att göra drop-in-tatueringar efter färdiga motiv för 500-1500 kr. Intäkterna går oavkortat till Västerås Roller Derby.

Välkommen in i derbyvärmen Royal Arch Tattoo!

royal a