Outdoor wheels: Radar Pure vs. Kryptonics Route 70

Hej och hopp, Meanie Mischievous här!

Västerås Rollerderby har påbörjat sitt lilla sommaruppehåll för att istället rulla ute och ha lite andra aktiviteter. Tråkigt nog har vädret inte varit det bästa, regnet har öst ner och därmed försvårat uterullningen. Vi är också några som väntar på rullskridskor och utehjul att förgylla denna sommar med!

Jag köpte nyligen ett par Radar Pure 66mm utehjul, men har nu beställt nya igen. Denna gång satsade jag stort, Kryptonics Route 70! And god I love them.. I hallstahammar, där jag bor, är asfalten verkligen inte en prio för kommunen, dvs stora hål i asfalten som har ungefär samma skick som en hård grusväg. Då behöver man rejäla hjul 🙂 De är mjuka, sköna och stabila. Något stora kanske, haha, och tyngd blir det ju när hjulen är 70mm. Är mer nöjd med Kryptonics än Radar Pure, och Radar Pure är också dyrare. Win Win!

Nästa helg smäller det, jag har fixat biljetter till Capital Battle! Någon annan som ska dit :)?

Jag har även passat på att köpa Astronuts, lite annorlunda muttrar. Dessa har jag inte testat än, så stay tuned 😉