The STRD Bootcamp!

Helgen 5-6 januari anordnade Stockholm Roller Derby ett bootcamp på stockholmsmässan!

När nyheten om att det skulle bli ännu ett bootcamp kom ut, var jag snabb med att anmäla mig (tillsammans med ett par till härliga personer från Västerås Rollerderby). Jag var med även förra året och lärde mig då sjukt mycket.

Det var ett bra schema med mycket blandat att gå på, fresh meat/intermediate/advanced klasser, regelklasser, coaching-seminarier, jam-skate och off-skate. Både lördagen och söndagen avslutades med ett scrimmage!

Fyra av våra fresh meat tjejer hängde med upp, tog minimum skills testet och klarade det! Grattis 🙂

Jag lärde mig om de nya förändringarna i reglerna och Foxen och Tuuvas körde advanced på det glas-hala marmorgolvet.

Här kommer lite lånade bilder från vår egna Killah Youreabitch, enjoy!

Fler bilder finns på Tinderstix City Slammers/Jönköping Rollerderby’s facebooksida! Klicka HÄR.

//Meanie Mischievous